Stange Internasjonale kor sang på julegrantenning

Det var veldig kaldt da Stange Internasjonale kor sang på julegrantenningen i Stange den 30. november. Etter lydprøven tok vi oppvarmingen på minibankrommet, og dette var meget populært for enkelte som skulle ta ut penger. Jeg hadde bursdag og fikk en skikkelig overraskelse da ‘’Deilig er jorden’’ plutselig ble til: HURRA FOR DEG! Fine Stangevotter og fint kort fikk jeg også! Tusen takk til dere i Stange Internasjonale kor for dette!

Vi sang ‘’Deilig er jorden’’ og ‘’Amen’’ før selve tenningen av juletreet. Sangene fungerte veldig fint! John gjorde en strålende solistjobb. Dette er første gangen med mikrofoner for koret, og vi var ganske få. Tenkt hvor bra det hadde hørtes med litt flere medlemmer! Jeg er stolt av Stange Internasjonale kor.