Velkommen til babysang!

Velkommen til babysangMandag 04. november begynner det en ny runde med babysang. Babysangen er under regi av Vallset menighet og finner sted på Menighetshuset i Vallset. Babysang passer aller best for barn mellom 3 måneder og 1 år, men alle er velkomne!

Kristine Lundsbakken har ansvar for opplegget. Kristine har musikkutdannelse og tror babysang kan bety veldig mye, både for barnet, og de voksne som er med. Samspillet og kommunikasjonen mellom barn og voksen blir styrket, og musikk er et viktig hjelpemiddel for barnets utvikling på forskjellig vis. Dere vil lære fine sanger som også kan brukes hjemme, og samtidig vil dere kunne bli kjent med andre foreldre og barn. Det har ingenting å si om du har en vakker stemme eller ei, for barnet ditt synes din stemme er den flotteste!

Dere inviteres til følgende 7 samlinger, mandager på Vallset menighetshus:

04. november, 11. november, 18. november, 25. november, 02. desember, 09. desember, 16. desember

(med forbehold om endringer).

Alle samlingene begynner kl. 11.00 og varer til ca 13.00. Selve babysangen varer i ca 30-45 min, og etterpå spiser vi formiddagsmat sammen.

Det er lov å komme for å se om dette er noe for dere, eller bare komme de gangene som passer dere. For å dekke noen av utgiftene til dette tilbudet ser vi gjerne at dere betaler 50 kroner pr gang eller 250 kroner for alle samlingene. Betal gjerne inn når babysangen er over til Vallset menighet sitt kontonr.: 1815 28 00440. Merk giro med navn og hva det gjelder.

Vil du vite mer om babysang ta gjerne kontakt med Kristine på mobil; 97089504, eller på e-post; kristinelundsbakken@gmail.com.

Velkommen!