Stange Internasjonale kor – øvelse

Kristine (dirigent) og Caroline (kontaktperson) ønsker nye kormedlemmer velkommenStange Internasjonale kor er et kor for alle, og krever ingen prøvesang. Vi øver annenhver torsdagskveld kl 19-21 (oddetalls-uker) på Stange biblioteket. I begynnelsen av hver øvelse har vi oppvarming med trening av både stemme og sinn. Vi synger forholdsvis enkle sanger med et stort spenn, fra norske og internasjonale folketoner til mer moderne sanger. I tillegg til dette har vi det veldig hyggelig sammen!

Koret har fått mange forespørsler om opptredener og vi synes det er moro å vise oss fram i terrenget.

Vil du være med å synge i et kor som passer for alle? Vi tar imot både kvinner og menn!

Kristine er korets dirigent og Caroline Houtman er kontaktperson (62579910/ 47677790, caroline.houtman@gmail.com)

www.stangekor.no