Konsert i Prøysen-ånd

plakat KongsvingerAlf Prøysen er tekstforfatter når ”Tilbake til grasrota”, med Kristine Lundsbakken, Roy Lønhøiden og Christian Meyer, kommer med sitt første musikalske prosjekt. Gruppa vil gjøre noen av de flotte Prøysen-visene på en ny og spennende måte, med tilknytning til sjangrene folkemusikk og bluegrass. Sammen med Frelsesarmeen, inviterer Tilbake til grasrota til konsert mandag den 04. mars på Kongsvingers mest sjarmerende kaffebar; Williams kaffebar! 

Tilbake til grasrota - fargebilde

Tilbake til grasrota - glad

 

 

 

 

 

Tilbake til grasrota er en nystartet musikkgruppe. Navnet henspiller seg på å gjøre musikken på en folkelig måte med vekt på sjangrene folkemusikk og country/bluegrass. Musikerne er artister med ulik bakgrunn, men som sammen får et meningsfullt musikalsk utrykk:

Kristine Lundsbakken, fra Vallset i Stange, er sanger med minst ett bein planta i folkemusikktradisjonen. Hun har studert musikk i flere år, blant annet ved Universitetet i Oslo, Norges Musikkhøgskole og ved folkemusikk-utdanninga på Høgskolen Telemark. Hennes engasjement for Alf Prøysen og folkemusikk er stort.

Roy Lønhøiden trenger vel ingen nærmere presentasjon, men at han har flere Prøysen viser på repertoaret er kanskje ikke like kjent. Roy har blant annet tonsatt Prøysens dikt ”møte”, og vil nå også få sjansen ti å vise hva han duger til som mandolinspiller!

Christian Meyer er en allsidig gitarist og sanger fra Kongsvinger som blant annet har folkemusikkutdannelse fra Høgskolen i Telemark og skriver egne sanger.

Willams kaffebar drives av Frelsesarmeen og alt overskudd går dit. Dørene åpner kl 18 og konserten starter kl 19.

Håper mange får med seg Tilbake til grasrotas offentlige debut!

 

Tilbake til grasrota - svarthvitt

Tilbake til grasrota - farger