Opptredener på NORDEN KVELD

Torsdag inviterer Foreningen Norden til Norden Kveld på Stange Bibliotek (Grevskapet). Det er ingen vanlig Norden Kveld, fordi Thorvald Stoltenberg kommer. På programmet står blant annet hans foredrag <Nordisk Samarbeid om Utenriks og sikkerhetspolitikk>.

Christian og KristineCa kl 18.00 opptrer Christian og Kristine med noen viser, med vekt på Alf Prøysens repertoar. Christian Meyer er en allsidig gitarist og sanger fra Kongsvinger som blant annet har folkemusikkutdannelse fra Høgskolen i Telemark. Kristine Lundsbakken, fra Vallset, har studert musikk i flere år, blant annet ved Universitetet i Oslo, Norges Musikkhøgskole og ved folkemusikk-utdanninga på Høgskolen i Telemark.

Ca kl 20.00 opptrer Stange Internasjonale Kor med to Nordiske sanger. Hjemmesiden til Stange Internasjonale Kor