AVLYST: Velkommen til babysang!

babysang_2Mandag 03. februar begynner det en ny runde med babysang. Babysangen er under regi av Vallset menighet og finner sted på Menighetshuset i Vallset.

Kristine Lundsbakken har ansvar for opplegget. Hun har musikkutdannelse og tror babysang kan bety veldig mye, både for barnet, og de voksne som er med. Samspillet og kommunikasjonen mellom barn og voksen blir styrket, og musikk er et viktig hjelpemiddel for barnets utvikling på forskjellig vis. Dere vil lære fine sanger som også kan brukes hjemme, og samtidig vil dere kunne bli kjent med andre foreldre og barn. Det har ingenting å si om du har en vakker stemme eller ei, for barnet ditt synes din stemme er den flotteste!

Dere inviteres til følgende 9 samlinger, mandager/onsdager på Vallset menighetshus:

Mandag 03. februar, onsdag 12. februar, onsdag 19. februar, onsdag 05. mars, onsdag 12. mars, mandag 17. mars, mandag 24. mars, mandag 31. mars, mandag 07. mars (med forbehold om endringer).

Alle samlingene begynner kl. 11.00 og varer til ca 13.00.  Selve babysangen varer i 30-45 minutter, og etterpå spiser vi formiddagsmat sammen.

Det er lov å komme for å se om dette er noe for dere, eller bare komme de gangene som passer dere. For å dekke noen av utgiftene til dette tilbudet ser vi gjerne at dere betaler 50 kroner pr gang eller 250 kroner for alle samlingene. Betal gjerne inn når babysangen er over til Vallset menighet sitt kontonr.: 1815 28 00440. Merk giro med navn og hva det gjelder.

Vil du vite mer om babysang ta gjerne kontakt med Kristine på mobil; 97089504, eller på e-post; kristinelundsbakken@gmail.com.

 

Velkommen!