Bør Børson Jr.

Kvennstuguteatret ønsker velkommen til den kjente forestillingen/musikalen «Bør Børson Jr».
Johan Falkberget skrev «Bør Børson jr» i 1920. Musikalen ved Harald Tusberg og Egil Monn Iversen ble oppført i 1974. Med Johanne Margrethe Kippersund Nesdal sin regi og litt justeringer passer denne musikalen veldig godt i Kvennstugua.

Bør Børson, den stormannsgale og naive bondegutten som søker penger, ære og berømmelse. Etter å ha blitt storkar i hjembygda, står hovedstaden for tur. Her står forviklingene i kø. Emil Dahl har rollen som Bør Børson og sammen med dyktige amatørskuespillere, blir det sommerens høydepunkt. Dette bør du ikke gå glipp av!

Forestillingen spilles utendørs i det idylliske og flotte Kvennstuga i Vallset (også omtalt som Stange kommune’s flaggskip). Her kan du sitte i stedets naturlige amfi, og nyte det som skjer på scenen. Det er et populært friluftsteater og har plass til 1000 publikummere på en forestilling. Vi anbefaler derfor å kjøpe billett på forhånd.
Gode parkeringsmuligheter, og bevegelseshemmede kan kjøre helt ned til scena. Se mer om billetter/parkering etc. på vår hjemmeside: https://www.kvennstuguteatret.no/billetter/
bør-børson-jr
Spilletider:
Lørdag 10.juni kl 17:00
Søndag 11.juni kl 17:00
Mandag 12.juni kl 18:30
Tirsdag 13.juni kl 18:30
Onsdag 14.juni kl 18:30

Kristine Lundsbakken spiller Baronesse Von Rosenhald