Skillingsviser i Alf Prøysens verden

Camilla Granlien, Kristine Lundsbakken og Annar By vil ta dere med på en musikalsk reise gjennom skillingsvisene fra Alf Prøysens verden.

Kjøp billett til kun dette arrangementet eller kjøp billett til Semikolon og få konserten inkludert!

SEMIKOLON OG SKILLINGSVISER I ALF PRØYSENS VERDEN:
http://www.ticketmaster.no/event/semikolon-billetter/536937

SKILLINGSVISER I ALF PRØYSENS VERDEN:
http://www.ticketmaster.no/event/skillingsviser-i-alf-proysens-verden-billetter/536893

Alf Prøysen ble inspirert av skillingsviser og folkeviser, og de gamle visene hadde en stor plass i hans hjerte. Det var med to skillingsviser han ble lansert som grammofonartist hos platekompaniet Columbia i 1947. I 1954 holdt Magasinet For Alle, med Alf Prøysen og Nils Johan Rud i spissen, en viseinnsamling i Magasinet for alle. Viser kom inn i tusentall, og Alf Prøysen sto for utvalget til magasinutgivelsene. Senere ble disse utgitt i fire bind under navnene «De gamle visene med Alf Prøysen» eller «Skillingsviser med Alf Prøysen/samlet av Alf Prøysen».

Camilla Granlien, bosatt i Lillehammer, er en profilert folkesanger og artist. Hun har gitt ut en rekke plater og livnærer seg som frilansmusiker. Kristine Lundsbakken er en allsidig sanger. Hun bor i Ottestad og jobber som formidler på Prøysenhuset. Annar By er folkemusiker, gitarist og vokalist, bor i Elverum og livnærer seg som frilansmusiker. Som gitarist har han utmerket seg som en slåttevirtuos og har gitt ut plata «Folk gitar og sang».

De vil framføre viser som vi husker Alf Prøysen tok fram i lyset, som «Lilla Vackra Anna» og «Tordvielen og flua», og mindre kjente viser som han var med å samle inn til Magasinet for alle.

Kafe Julie har alle rettigheter!skillingsviser-alf-prøysen