Visesang

Kristine kan bidra med visesang i ulike anledninger. Har du ansvaret for Den kulturelle spaserstokken, eller trenger du underholdning på din forening eller på et sykehjem/eldresenter? Kristine synger de visene du måtte ønske, og har spesialisert seg på Prøysen-viser som du kan lese mer om lenger ned på siden.

Ingen tvil om at dama kan synge! Klokkeklar stemme som bare MÅ imponere enhver som får gleden av å høre denne sangfuglen. Men det er mer enn stemmen til Krestine som gjør at jeg er så begeistret. Det er noe med hennes personlighet som gjør at hun ER sangene hun synger. Det er mest i sjangeren «Prøysen og Sandbeck» jeg har hørt Krestine, og der får i alle fall jeg opplevelsen av at hun forstår og virkelig klarer å formidle budskapet i disse «enkle» sangtekstene. Gjennom sin væremåte, som tilsynelatende virker «ungpikeaktig enkel», men som for meg rommer så mye mer enn det vi ser, formidler hun stemninger; lunhet, ro, sorg, frustrasjon, urettferdighet, humor mm, på en helt spesiell måte. Jeg tenker faktisk ofte på at Krestine er en «gammel sjel i en ung kropp», nettopp fordi hun har denne evne til å bevege meg på måten hun gjør. Krestine, jeg gir deg terningkast 6! – Linda Høgmo Edvardsen

Prøysen

Kristine spesialiserte seg på Prøysen da hun var fast ansatt som formidler på Prøysenhuset. Hun har laget en rekke formidlingsopplegg for mennesker i alle aldre blant annet syngende foredrag og forestillinger. Hun ikke bare synger, men framfører lørdagstubber og krydrer med fortellinger fra Alf Prøysens liv og virke. Hun kan tilpasse sitt bidrag til ulike årstider og anledninger. Ta kontakt hvis du ønsker at Kristine skal formidle Prøysen i ditt arrangement!

 

Prøysen

Sandbeck

Sandbeck er en annen stor Hedmarks-kunstner  som Kristine trakterer. Hun høstet god kritikk da hun sammen med sin mann, Ståle Wilhelmsen, holdt konserten Sandbeck midt på sammar´n uten en stol ledig. Også her kan Kristine fortelle om Vidar Sandbeck enten gjennom et foredrag eller som en del av en konsert. Det er ulike måter å gjøre det på: Ta gjerne kontakt!